Nyenrode: voor de financial van de toekomst

Wat wordt jouw Return on Education? Met een finance opleiding  bij Nyenrode kies je voor meer dan alleen het behalen van een waardevol diploma. De maatschappij verwacht namelijk veel meer van de financial dan vroeger. Er is een toenemende behoefte aan een kritisch, objectief en helder oordeel over meer dan alleen de financiële prestaties.
 
Dat is de reden dat Nyenrode de studenten opleidt in meer dan alleen vakkennis. Wij bieden de omgeving en stimulans voor persoonlijke vorming, gericht op hoofd, hart en handen. Zo bieden wij alle handvatten om je te ontwikkelen tot een robuuste financial, die op de ‘momenten van de waarheid’ een rechte rug houdt en het verschil maakt.
 
Bij de keuze van de studie en universiteit is het van belang dat je nadenkt over wat de Return on Education is. Of je nu op zoek bent naar verdieping in je vakgebied, jezelf persoonlijk wilt blijven ontwikkelen of voldoende kansen wilt hebben op de arbeidsmarkt, bij Nyenrode word je klaargestoomd tot financial van de toekomst.

Luister naar de Return on Education van
Wilbert Snoei (MSc in Accountancy)
Chesco Neuvel (MSc in Controlling)
Marie-José de Heer (Execuitve Master of Finance & Control/RC)
Sammy Lee (Master Fiscaal Recht)

Contact us

Program Information
+31 (0)346 291 291