Post Master RA: Custom Made

Heb je een Master of Science diploma op zak en de ambitie om jouw RA-titel te halen? Kies dan voor de Post Master Custom Made aan Nyenrode. De persoonlijke en flexibele opleiding tot Register Accountant voor wo-masters. 


S
oepele instroom
Je stroomt efficiënt in door een persoonlijk studieplan waarbij het curriculum afhankelijk is van je vooropleiding. Je volgt deficiëntie- en hoofdvakken op maat met vrijstellingen voor (delen van) vakken die je reeds behaald hebt. Op deze manier voldoe je zo efficiënt mogelijk aan de eindtermen van de CEA (Commissie Eindtermen Accountancy). Zo behaal je met een financiële, economische of bedrijfskundige master, de RA-titel al in 2 tot 2,5 jaar. 
 
Persoonlijke opzet
Door de persoonlijke opzet volg je de vakken in kleine groepen, waar de focus ligt op persoonlijke aandacht. Daarnaast worden de colleges gegeven door docenten uit de praktijk. Je volgt de vakken van de Post Master Custom Made wekelijks op vrijdag. Dit is ideaal voor jou en je collega’s aangezien dit synchroon loopt met de reguliere accountantsopleiding.
 
Testimonial PMCM.JPG

 
Flexibel studeren
Je studeert flexibel door op maat gemaakte vakken en toetsing, en kiest één van de verschillende studieroutes; original, easy going, busy season proof of full speed. Op deze wijze bepaal je zelf de balans tussen jouw studie, werk- en privésituatie.
 
Persoonlijk studieplan aanvragen?
Wil je meer informatie over jouw persoonlijke studieplan? Stuur dan de cijferlijsten van jouw vooropleidingen (HBO/BSc en MSc) met ECTS en de naam van je werkgever naar: postmasteraccountancy@nyenrode.nl.
 
Bekijk ook de ervaringen zijn van studenten van de accountancy-opleiding of bekijk de onderstaande video voor meer uitleg over de Post Master Custom Made.
Uitleg Post Master Custom Made

Contact us

Program Information
+31 (0)346 295 844