Nieuws

-content-presspage-com-uploads-865-500_itregieendigitaletransformatienyenrode-interexcellent-png Digitale transformatie: impact op mens en organisatie

Digitale transformatie: impact op mens en organisatie

Onderwijs |  17 februari 2016
Met welke actuele problematiek houden hoogwaardige IT managers zich bezig? Vanuit verschillende invalshoeken hebben de deelnemers aan de eerste leergang IT Regie Management van Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent deze vraag behandeld. In het boek IT Regie en Digitale Transformatie zijn de samenvattingen van hun papers opgenomen, onder redactie van prof. dr. Lineke Sneller RC. Het boek is op 18 februari 2016 feestelijk gepresenteerd.
defaultHeroImage ‘Prachtig als publiek en privaat samen uitdaging aangaan’

‘Prachtig als publiek en privaat samen uitdaging aangaan’

Onderwijs |  6 februari 2016
Bij maatschappelijke opgaven als deze slaan overheid en particulieren vaker dan ooit de handen ineen. Hoe realiseer je een vruchtbare publieke en private samenwerking?
-content-presspage-com-uploads-865-500_dcwc-jpg Cyber Security event geeft podium aan vrouwen

Cyber Security event geeft podium aan vrouwen

Community |  1 februari 2016
Dutch Cyber Warfare Community (DCWC) geeft tijdens de 12e Roundtable op 7 januari 2016 het podium aan Women in Cyber Security (WiCS).
-content-presspage-com-uploads-865-500_andrewierdsma1-jpg ‘Senior managers: investeer in kwaliteit van relaties’

‘Senior managers: investeer in kwaliteit van relaties’

Onderwijs |  18 januari 2016
Senior managers opereren in het boeiende spanningsveld tussen directie en uitvoering. Hoe vergroot je je invloed op besluitvorming en hoe ga je om met tegenstrijdige belangen?
-content-presspage-com-uploads-865-500_spiraalmodel-ldp-jpg ‘Persoonlijk leiderschap vergt aandacht, toewijding en moed’

‘Persoonlijk leiderschap vergt aandacht, toewijding en moed’

Onderwijs |  8 januari 2016
Effectief leiderschap begint bij ontdekken wat jóu drijft. Waar jíj talent voor hebt. Pas als je dat weet, kun je het beste uit je team halen. Hoe? Dat vertelt ir. Jaap Weijers, gastdocent bij het Leadership Development Program (LDP)
-content-presspage-com-uploads-865-500_5tipsrf-jpg 5 tips om financiële risico’s te beperken

5 tips om financiële risico’s te beperken

Onderwijs |  23 december 2015
Ondernemers runnen soms jaren een bedrijf zonder te weten waar de kosten zitten. Dat moet beter. Hoe beheers je financiële risico’s? Prof. dr. Jaap Koelewijn geeft 5 tips.
-content-presspage-com-uploads-865-500_controllingstudentenintervisie-jpg Alumni begeleiden controlling-studenten in persoonlijk ontwikkeltraject

Alumni begeleiden controlling-studenten in persoonlijk ontwikkeltraject

22 december 2015
Dertig alumni van Nyenrode’s Master en Post Master Controlling kruipen vanaf dit studiejaar in de rol van mentor. De alumni begeleiden de huidige studenten in het intervisietraject dat onderdeel is van de Personal Leadership Development Journey.
-content-presspage-com-uploads-865-500_fotohalvefinalejavhj16-jpg Controlling-student Souhail Chaghouani in finale ‘Jonge Ambtenaar van het Jaar’

Controlling-student Souhail Chaghouani in finale ‘Jonge Ambtenaar van het Jaar’

21 december 2015
Souhail Chaghouani is een van de vier finalisten in de verkiezing van Jonge Ambtenaar van het Jaar (JAvhJ). Souhail zit in de afrondende fase van de studie Master of Science in Controlling aan Nyenrode. Daarnaast werkt hij als teamcoördinator financieel beleid & beheer bij Gemeente Baarn. Souhail: “Als Jonge Ambtenaar van het Jaar wil ik uitstralen waar ik in geloof en mensen hiermee inspireren en motiveren.”

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.