Nieuws

Jennifer Uittenhout website “Neem de tijd om op te laden”

“Neem de tijd om op te laden”

Onderwijs |  17 maart 2023
Jennifer Uittenhout vond alles leuk, maar dat was ook haar valkuil: ze liep zichzelf voorbij. Na het behalen van haar Bachelor Accountancy werkt ze met plezier in de financiële wereld. Daarnaast wil ze anderen helpen om ook die goede balans te vinden.
Auditing the Future Bachelorstudenten Nyenrode worden tweede op Auditing-hackathon

Bachelorstudenten Nyenrode worden tweede op Auditing-hackathon

Onderwijs |  17 maart 2023
Zes tweedejaarsstudenten van de Bachelor of Science in Accountancy van Nyenrode bereikten de tweede plaats in de hackathon ‘Auditing the Future’.
Foto kasteel resized Sterke praktijkgerichtheid en binding met het bedrijfsleven kenmerkend voor Nyenrode Masters

Sterke praktijkgerichtheid en binding met het bedrijfsleven kenmerkend voor Nyenrode Masters

Onderwijs |  9 maart 2023
De masteropleidingen van Nyenrode Business Universiteit scoren ook dit jaar goed op de praktijkgerichtheid en de binding met het bedrijfsleven en de overheid. Dat blijkt uit de Keuzegids Masters 2023 die vandaag is verschenen. Vooral over de Masters Controlling, Executive Master of Finance & Control, en Management zijn studenten bovengemiddeld tevreden.
Pascale Peters nieuwsbericht_LOWRES Publicatie nieuw boek

Publicatie nieuw boek

Opinie |  9 maart 2023
Met trots presenteren wij het nieuwe boek ’Virtual Management and the New Normal: New Perspectives on HRM and Leadership since the COVID-19 Pandemic.’
René P. Orij portret 2019 laag Duurzaamheidsverslaggeving: van uitzonderlijk naar mainstream

Duurzaamheidsverslaggeving: van uitzonderlijk naar mainstream

Onderzoek |  8 maart 2023
Tot een paar jaar geleden was transparantie van bedrijven over hun activiteiten en de impact daarvan op mens en milieu nog uitzonderlijk en vrijblijvend. Inmiddels is duurzaamheidsverslaggeving voor veel bedrijven een verplicht onderdeel van verantwoorden van wat ze doen, en is het gemeengoed geworden. René Orij, sinds kort hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit, heeft belangwekkend onderzoek verricht op dit terrein.
TEDxNyenrodea small
Video
De eerste editie van TEDxNyenrodeUniversity

De eerste editie van TEDxNyenrodeUniversity

Community |  8 maart 2023
Op 2 februari vond de eerste editie van TEDxNyenrodeUniversity plaats, met als thema Think Upside Down. Tijdens het evenement, georganiseerd door Stay Future Proof en Nyenrode Business Universiteit, werd het glashelder: degenen die het maken, zijn degenen die anders naar de wereld kijken. TEDxNyenrodeUniversity inspireerde ons om ons perspectief te veranderen, om kansen te ontdekken waar anderen bedreigingen zien.
Foto van studenten met met Bas vand er Veldt Bas van der Veldt, CEO van AFAS: “Je moet offers brengen als je iets wilt bereiken”

Bas van der Veldt, CEO van AFAS: “Je moet offers brengen als je iets wilt bereiken”

Community |  7 maart 2023
Voor deze podcast ging het team van Ondernemend Nyenrode op bezoek bij Bas van der Veldt, CEO van AFAS. Bas vertelt over het belang van hun informele werkcultuur en gaat uitgebreid in op zijn bezoek aan Silicon Valley. En hij legt uit wat hij bedoelt met zijn advies dat je offers moet brengen als je iets wilt bereiken.
Dominique van der Horst_site 'De investering in de opleiding betaalt zich altijd uit, voor jou én je werkgever'

'De investering in de opleiding betaalt zich altijd uit, voor jou én je werkgever'

Onderwijs |  6 maart 2023
Door het volgen van de Parttime Master of Science in Management kan Dominique uiteindelijk haar werk beter doen, is zij meer waard en zet zij zich langer in voor het bedrijf.

Contact

Heleen Jansen

Heleen Jansen

Communicatieadviseur

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.