Nieuws

Herman Mulder Herman Mulder Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Herman Mulder Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Community |  30 oktober 2017
Op maandag 23 oktober 2017 is NCGI-lid Herman Mulder bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Mulder kreeg het lintje vanwege zijn inzet voor het vergroten van de aandacht voor duurzame financieringen in de financiële sector.
tulpen rotary3-kln Rotary biedt “End Polio Now” tulpenbollen aan

Rotary biedt “End Polio Now” tulpenbollen aan

Community |  25 oktober 2017
Op dinsdag 24 oktober boden vertegenwoordigers van Rotaryclub District Midden-Nederland aan tuinman Joeri Hardeman van Nyenrode tweehonderdvijftig tulpenbollen aan. Met de overhandiging ter gelegenheid van wereldpoliodag wil de Rotary meer aandacht vragen voor de ziekte polio. De tulpen dragen de naam "End Polio Now".
Dank De Donor Dag 2017 Dank De Donor Dag 2017 van Stichting Nyenrode Fonds

Dank De Donor Dag 2017 van Stichting Nyenrode Fonds

Community |  12 oktober 2017
Op zaterdag 7 oktober hield Stichting Nyenrode Fonds (SNF) de Dank De Donor Dag 2017. Tijdens deze bijeenkomst zet het fonds jaarlijks zijn donateurs in het zonnetje. Ook kregen negen studenten de cheques voor hun scholarships feestelijk uitgereikt door vertegenwoordigers van de donateurs die de beurzen mogelijk hadden gemaakt.
Roelof Frankot - Simultaan, olieverf op doek, 90 x 110 cm Expositie Art Fund Nyenrode: ‘Van Kelder tot Frankot - Een uit de hand gelopen hobby’

Expositie Art Fund Nyenrode: ‘Van Kelder tot Frankot - Een uit de hand gelopen hobby’

Community |  6 oktober 2017
Van 6 oktober t/m 12 december 2017 is op Nyenrode Business Universiteit de expositie ‘Van Kelder tot Frankot - Een uit de hand gelopen hobby’ te zien met werk uit de privé-collectie van Maarten en Tineke Bertrams. Dit is de negende tentoonstelling die wordt georganiseerd Art Fund Nyenrode.
Is 'vertical farming' de toekomst voor grote steden?

Is 'vertical farming' de toekomst voor grote steden?

Community |  2 oktober 2017
Nyenrode gaat op 17 oktober met de alumni van het Modulair MBA-track Food & Innovation en andere geïnteresseerden op bezoek bij GROWx in Amsterdam.
kasteel Studenten gewond door liftongeval in Rio de Janeiro

Studenten gewond door liftongeval in Rio de Janeiro

Community |  15 september 2017
Afgelopen donderdag heeft een viertal studenten van een groep die op studiereis in Brazilië is, tijdens een ongeval met een hotellift in Rio de Janeiro botbreuken en rugklachten opgelopen. De lift viel van de elfde verdieping omlaag toen een groep van acht instapte. Alle betrokkenen zijn na het ongeval onderzocht in een ziekenhuis ter plaatse, waarbij vier studenten zijn opgenomen. Vier andere studenten aanwezig in de lift hebben kneuzingen overgehouden aan het ongeval en mochten het ziekenhuis verlaten.
Leo Besemer lintje Pensioen en lintje voor Campus Supervisor Leo Besemer

Pensioen en lintje voor Campus Supervisor Leo Besemer

Community |  7 september 2017
Op 7 september nam Leo Besemer officieel afscheid van Nyenrode Business Universiteit als Campus Supervisor. Hij was sinds 1981 in dienst van de universiteit en bereikte dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd.
-content-presspage-com-uploads-865-500_460-jpg Guus Hiddink te gast bij seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’

Guus Hiddink te gast bij seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’

Community |  30 augustus 2017
Als er iemand succesvol leiding heeft gegeven aan winnende teams is het Guus Hiddink wel. Hij mocht dan ook niet ontbreken tijdens het seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’ op 11 mei 2017. Zijn stelling: ‘Er moet balans zijn in een team, dus er moeten ook rotzakken tussen zitten.’

Contact

Heleen Jansen

Heleen Jansen

Communicatieadviseur

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.