Nieuws

Bouwen aan een nieuwe generatie sportbestuurders

Bouwen aan een nieuwe generatie sportbestuurders

Onderwijs |  17 mei 2018
"Als je wil investeren in sport, begin dan bij lokale sportbestuurders", zegt Jill Eekhart van Nyenrode Business Universiteit. Samen met Huibert Brands van NOC*NSF werkt zij aan NextGen Sports Leaders, een nieuwe opleiding voor sportbestuurders
cokky 1 Cokky Hilhorst benoemd tot hoogleraar Business & IT

Cokky Hilhorst benoemd tot hoogleraar Business & IT

Onderwijs |  16 mei 2018
Aan het woord is Cokky Hilhorst. Het kersverse hoogleraarschap bij Nyenrode Business Universiteit gaat zij combineren met haar leidinggevende functie bij het Bureau ICT-toetsing (BIT) dat omvangrijke IT-projecten van de Rijksoverheid langs de meetlat legt van toegevoegde waarde en haalbaarheid.
Professioneel kritische instelling jonge accountants onder druk

Professioneel kritische instelling jonge accountants onder druk

Onderzoek |  16 mei 2018
Young professionals binnen de accountancy-sector ervaren hoge werkdruk waardoor hun professioneel kritische instelling en daarmee de kwaliteit van hun werk in het geding komt.
menagerie2 Oprichting Community of Practice voor cultureel ondernemen in duurzame historische gebouwen

Oprichting Community of Practice voor cultureel ondernemen in duurzame historische gebouwen

Over Nyenrode |  9 mei 2018
Op 12 juni gaat een Community of Practice van start om cultureel ondernemen in duurzame historische gebouwen te bevorderen. De kick off vindt plaats op Nyenrode business Universiteit. Ondernemers, overheden, adviseurs en bouwers en financiers gaan elkaar inspireren en assisteren door kennis, ervaringen en onderzoek te delen.
AFN  TT11 KPN cat. 02 G Assmann-180307_BRK--14 Expositie ‘Diversiteit uit de negentiger jaren’ met werk uit KPN- collectie

Expositie ‘Diversiteit uit de negentiger jaren’ met werk uit KPN- collectie

Community |  8 mei 2018
Van mei t/m november 2018 is op Nyenrode Business Universiteit een expositie te zien met werk uit de kunstcollectie van KPN. Deze elfde tentoonstelling van Art Fund Nyenrode kent onder meer werk van Marina Abramovic, Rineke Dijkstra, Atelier van Lieshout, Hellen van Meene, Berend Strik en Carel Visser.
Marcel Pheijffer lid Commissie van toezicht financiën politieke partijen

Marcel Pheijffer lid Commissie van toezicht financiën politieke partijen

Over Nyenrode |  8 mei 2018
Nyenrode hoogleraar Accountancy Marcel Pheijffer RA is per 1 mei 2018 benoemd tot lid van de Commissie van toezicht financiën politieke partijen (Ctfpp). Pheijffer is benoemd door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) Ollongren.
Jeff Gaspersz resize Innovatie: Kansen en keuzes voor de overheid

Innovatie: Kansen en keuzes voor de overheid

Opinie |  8 mei 2018
De keuze die de overheid heeft bij innoveren, is hoe betrokken ze wil zijn als partner in het tot stand brengen van innovaties. Laat de overheid het aan de innoverende markt over om tot actie over te gaan? Het bedrijfsleven is volop bereid haar kennis met overheden te delen, maar wordt hiertoe nog te weinig uitgenodigd.
IMG_0823 Beste Docenten Accountancy: vertrouwen, interactie en verbinding

Beste Docenten Accountancy: vertrouwen, interactie en verbinding

Onderwijs |  4 mei 2018
Vier accountancydocenten zijn op basis van de cursusevaluaties en slagingspercentages gekozen tot ‘Docent van het jaar 2016-2017’. Zij werden in maart en april tijdens hun colleges door het programmamanagement verrast met een attentie. Hoe werden zij destijds docent en wat drijft ze?

Contact

Heleen Jansen

Heleen Jansen

Communicatieadviseur

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.