Milan Voet en Glenn Cornelisse van STËLZ: “We vullen elkaar perfect aan!”

Oprichters STËLZ te gast in Ondernemend Nyenrode Podcast

12 juli 2024
Community

Kun je eigenlijk wel met een goede vriend een succesvol bedrijf opbouwen? Milan Voet en Glenn Cornelisse bewijzen met STËLZ dat het niet alleen kan, maar juist ook een gouden combinatie kan zijn. In de nieuwste aflevering van de Ondernemend Nyenrode Podcast delen ze hoe hun unieke vaardigheden elkaar aanvullen: de één als creatief marketingtalent en de ander met sterke bedrijfsvoeringsskills. Daarmee hebben ze STËLZ binnen drie jaar tot marktleider in hard seltzer gemaakt.

Luister naar de Ondernemend Nyenrode Podcast via Spotify, Apple Podcast of Google Podcast. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.

Stelz podcast

Het idee voor hun onderneming ontstond toen ze in het buitenland kennismaakten met hard seltzer, een licht-alcoholische en bruisende drank. Ze zagen onmiddellijk potentieel voor de Nederlandse markt. Nadat pogingen om bestaande merken te importeren mislukten, besloten ze: waarom maken we het niet zelf? In de podcast nemen ze je mee op hun reis, van het eerste idee tot de realisatie van hun eigen product en merk, begonnen met een simpele zoekopdracht in Google naar producenten.

Monica Geuze en viral content

Daarnaast delen ze hun ervaringen met mede-oprichter en influencer Monica Geuze, die met één enkele social media post hun website platlegde. Ze bespreken hun innovatieve marketingstrategieën die draaien om virals, influencers en zichtbaarheid op festivals, supermarkten en social media.

Innoveren met smaak

STËLZ staat bekend om zijn voortdurende innovatie van nieuwe smaken en concepten. Ze spelen daarbij slim in op de gezondheidstrend: steeds meer mensen willen drankjes met minder alcohol en minder calorieën. Het testen van nieuwe smaken speelt daarbij een cruciale rol.

De interviewende studenten blijken liefhebbers en kunnen hun enthousiasme hierover nauwelijks verhullen verbergen. Dit levert een gezellig, studentikoos, maar ook leerzaam en inspirerend gesprek op. Luisteren dus!

 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? 

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren en dames met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen en boeiende verhalen.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Spotify, Apple PodcastGoogle Podcast Stitcher en Deezer.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.