Simon van den Ende treedt toe tot bestuur Stichting Nyenrode

Kasteel en landgoed
Publicatiedatum: 1-10-2024

Simon van den Ende is per 1 oktober op voordracht van alumnivereniging VCV benoemd tot lid van het bestuur van Stichting Nyenrode. Hij heeft een uitgebreid netwerk onder alumni en in het bedrijfsleven.

“Wij zijn zeer verheugd dat Simon ons bestuur per 1 oktober komt versterken,” zegt bestuursvoorzitter Petri Hofsté. “Zijn ervaring en zijn netwerk onder alumni dragen bij aan de verdere versterking van de positie van Nyenrode als het opleidingsinstituut voor het bedrijfsleven en de publieke sector in Nederland.”

Simon van den Ende: “Ik heb zelf aan Nyenrode gestudeerd en voel me sterk verbonden met de gemeenschap van alumni. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag een waardevolle bijdrage leveren aan het bestuur.”

Met de benoeming van Simon van den Ende bestaat het bestuur van Stichting Nyenrode, onder voorzitterschap van Petri Hofsté, daarnaast uit Geert-Jan Poorthuis, Jeroen van den Biggelaar, Hélène Vetter en Doede Vierstra.

Stichting Nyenrode is enig aandeelhouder van Nyenrode Business Universiteit en eigenaar van het landgoed. Het bestuur houdt toezicht op de universiteit en beheert het vastgoed waaronder het kasteel waarvan de fundamenten teruggaan tot de dertiende eeuw.